Galeria: SLIDESHOW

Dla dzieci

Pierogi z truskawkami

Pierogi z truskawkami zasługują na miano prawdziwie kulinarnej doskonałości. Sekret smaku tkwi w świeżych i aromatycznych truskawkach zanurzonych w subtelnym i delikatnym cieście. Delektuj się słodkim specjałem.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać śmietaną , jogurtem i posypać cukrem.

Pierogi z serem

Pierogi z serem to wyśmienite danie, które kryje w sobie tajemnicę niepowtarzalnie puszystego nadzienia. Aksamitne i cienkie ciasto otula kusząco lekki i słodki ser. Całość po prostu rozpływa się w ustach.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać śmietaną, jogurtem i posypać cukrem.

 

Polityka prywatności i plików cookies © Copyrights by Mato 2014 

ham